Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 21, 2011

TriArie woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 29.00).

Gisteren 30 km marathontraining gelopen en ging super, heb er 3 uur en 13 min over gedaan dus ben tevreden. We begonnen met sneeuw, onderweg kregen we een heerlijk zonnetje en hadden we het bijna warm ook, we eindigde met bewolking en fris windje.

Bij Wendy lekker rustig aan gedaan (moest toch even bijkomen), we hebben Harry Pottert gekeken en Wendy heeft heerlijke chili gemaakt. Beetje muziek geluister en naar bed want de wekker ging weer om 0545 uur.

Heb vannacht helaas niet zo lekker geslapen, om 0030 uur hing ik boven de pot de heerlijke chile eruit te gooien die ik eerder heerlijk naar binnen had gewerkt, griep is dus nog niet helemaal weg denk ik.

Daarna wel doorgeslapen gelukkig en wat blijkt, heb totaal geen spierpijn. Voel me niet zo alsof ik vandaag weeer 30 km gaat lopen maar heb al weer zin in de looptraining vanavond.

Drink nu veel water met siroop om te zorgen dat ik van de cola (light) afblijf en zo meer water binnen krijg. (misschioen is dat ook een reden van vannacht omdat me maag het niet gewenst is.

Nou luitjes, Toedels en succes allemaal

Onbekend
February 21, 2011 om 01:54
Hey
Fijne dag lieverd, hoop dat je je niet meer zo beroerd voelt.. doe rustig aan! :knuffel: En ik ben trots op jou! :1: Dikke kusssssss :verliefd:
February 21, 2011 om 04:12
Zo, jij ook al aan de 30k! Ik lees het net bij Marcel ook al, goed bezig! Voor mij staat ie aanstaande zondag voor het eerst op het programma, met de trainingsloop van Road-to-Rotterdam, ben benieuwd of ik er ook zonder spierpijn vanaf kom :duimen:
:succes:
February 21, 2011 om 16:06
mooi zo, de 30 heb je nu ook binnen, is mentaal een belangrijk ding, die 30.
ben zelf nu pas van de spierpijn af. (na het zwemmen).
nog 47 nachtjes slapen
Onbekend
February 22, 2011 om 05:18
:hug:
February 23, 2011 om 14:34
:hoihoi: :t:riArie
:j:ij bent goed bezig :petjeaf: voor je, en je mag trots op jezelf zijn niks mis mee :yeah:
:j:ammer/zonde van die chili denk dat je maag een beetje van streek was na die 30km, misschien had je wat lichters kunnen eten :tl|:
:d:us het gaat precies het zelfde als bij een hele marathon of andere wedstrijden, wat zal :a:rwin blj zijn geweest dat je zijn steun en toeverlaat was :knuffel:
:m:eestal doen ze die 35km niet meer, echt fijn dat jij al zo ver bent met de km, ben jaloers op je ;) voel me deze week beter dan vorige week, toen ging het echt niet en wilde het bijltje er bij neer gooien, had zelf Piet gebeld om me op te halen met de auto, want die laatste km zaten er niet meer in, echt balen op zo'n moment :ss:
:b:en deze week vrij en kan me beter concentreren op het lopen en neem ook mijn rust, op het werk moeten we tegenwoordig veel staan en dat is niet echt bevoordelijk voor de beentje, ga daar ook wat aan doen.
:o:ok heb ik mijn grondoefeningen op gepakt voor de buik rug en been spieren, en het lijkt :sssttt: wil niet te hard roepen dat ik me wat sterker voelt :jippie: vandaag een rondje van 14,7km gelopen in 1uur 23min en 39sec :yeah:
:p:lannen heb ik niet mijn doel was dit jaar de hele marathon uit te kunnen lopen en daarna misschhien de 10km in Utrecht met mede buddy's, maar wil eerst zien of ik dit kan volbrengen en hoe ik me daarna voelt????
:e:n idd heb ook liever 10gr hoor :-D loop je toch lekkerder bij, maar ik vind het nu zo koud dat ik wel zo'n 15/18gr overdag wil, hoeft niet gelijk heel warm te worden :DD:
:veelsucces: met het trainen en tot horens :groetjes: :baai: Sonja
Onbekend
February 24, 2011 om 01:18
:baai: fijne dag :knuffel:
Onbekend
February 24, 2011 om 01:22
Hoeist met de Hoest?

:kusje:
Onbekend
February 24, 2011 om 10:39
Heee Kanjer,

Bij mij gaat alles zijn gangetje.
Weekend weer heel veel regen. NOu ja, het is zo...
Vanaf maandag eens zien, met de racert naar mijn werk.
Fiets ik een stukkie om over de Algera brug.

:jippie:
Onbekend
February 25, 2011 om 01:29
Ja! Bijna weekend !!!!!!!!!!! :dansenvangeluk:
Zet hem op vandaag!
:jezelfknuffelen:
Onbekend
February 25, 2011 om 01:46
Nog één dag lieverd.
En dan een heerlijk weekend.

:hug: "mams"

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan